Wednesday, July 7, 2010

2. tradicionalni piknik Društva humanistov Goriške



 
Spoštovani člani in članice, ljubitelji in ljubiteljice, podporniki in podpornice DHG-ja,

vabimo vas na 2. tradicionalni piknik, ki se bo zgodil na istem mestu kot lani, torej na sotočju Idrijce in Bače v bližini železniške postaje Most na Soči.
Če se torej še niste odpravili na (zaslužen) dopust in si želite prijetnega vzdušja z jedačo in pijačo, potem ne odlašajte. Piknik je namreč namenjen sproščenemu druženju članov in simpatizerjev društva. Ob hladni reki in toplem soncu se bodo razvijale plodne in tudi neplodne debate, ki so vedno dobrodošle. Med drugim bo snidenje tudi priložnost za vse, ki želite svetu društva podati predloge, pripombe, ideje, kritike in ostale komentarje o preteklih in prihodnjih programih društva.
Za tiste, ki si boste želeli ogledati tekmo za tretje mesto, bo za to poskrbljeno v bližnjem lokalu.

Pričakujemo vas torej v soboto,10. julija, od 15. ure dalje pri Bači pri Modreju. Vsi, ki želite prespati, ne pozabite na spalne vreče, armaflexe in toplejša oblačila.

Ob tem še prosimo, da SVOJO UDELEŽBO POTRDITE NA E-MAILU   dhgoriske@gmail.com, in sicer DO PETKA ob 23.59. 

Ker pa so časi težki in vas je društvo skozi leto pridno razvajalo, bomo primorani pobirati 7 evrov na udeleženca.

lep pozdrav,

vaš in naš DHG

P.S.: Vsem tistim, ki nimate prevoza oziroma ne bi želeli voziti, vam svetujemo, da pridete z vlakom, iz katerega izstopite na postaji Most na Soči, nato pa, ko prečkate most, zavijete proti desni in po cesti previdno prepešačite do kraja piknika (10 minut hoje), ki se bo nahajal v neposredni bližini velikega mostu, ki prečka Idrijco. Urnik odhodov vlaka si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/vozni_red_s_cenikom/.
 
 



No comments:

Post a Comment